Adatvédelem

HÍRLEVÉL
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 1. Adatkezelő

  Lorabel Apartmanház
  székhely: 8380 Hévíz, Tavirózsa utca 12/A.
  képviselő: Kovács Lóránt Igazgató
  e-mail: info@lorabel.hu
  (a továbbiakban: a „szálláshely szolgáltató”)

  Az adatkezelő elérhetősége a fent megjelölt cím és e-mailcím.

  2. Az adatok kezelésének módja

  Önnek, mint kiemelt partnerünk kapcsolattartójának megküldjük legfrissebb híreinket, akcióinkat. Az Ön elérhetőségét Öntől, vagy az Ön felettesétől, munkáltatójától kaptuk meg.

  Az adatkezelés célja:
  Szálláshelyeink népszerűsítése és értékesítés, kedvezményekről, akciókról való tájékoztatás.

  Az adatkezelés jogalapja:
  A szálláshelyeink népszerűsítéséhez és az értékesítéshez fűződő jogos érdekünk.

  Az adatkezelési idő:

  Ön bármikor tiltakozhat az adatkezelés ellen. Ebben az esetben nem küldünk több ilyen jellegű hírlevelet az Ön részére. Az adatkezelés az Ön tiltakozásáig, vagy a kapcsolattartói státusz megszűnéséről szóló jelzésig tart.

  Adatfeldolgozó:A hírlevél küldő rendszer üzemeltetője a Lorabel Apartmanház.(Székhely: 8380 Hévíz, Tavirózsa utca 12/A.)

  3.Az Ön jogai

  Ön kérhet az Önre vonatkozó adatokról tájékoztatást, hozzáférést az ilyen adatokhoz. Kérheti továbbá adatai helyesbítését, törlését, kezelésének korlátozását, valamint tiltakozhat az adatkezelés ellen. Amennyiben élni szeretne valamelyik jogával, kérjük, hogy azt írja meg nekünk az info@lorabel.hu e-mail címre .

  Az adatkezelő kötelezi magát arra, hogy gondoskodik teljes körűen a kezelt adatok biztonságáról és arról, hogy azok harmadik fél vagy illetéktelenek ne férjenek semmilyen körülmények között sem hozzá.